Zöldfűszeres, spagettis frittata



Elkészítés:
1. A tojásokat a sajttal, a snidlinggel, a petrezselyemmel, az oregánóval, a majoránnával és a fűszerpaprikával egy tálban kikeverjük. Sózzuk.
2. Egy lábasban sós vizet forralunk, a spagettit megfőzzük. Leszűrjük, lecsöpögtetjük, de a lábasban hagyjuk. Alacsony hőfokon hozzáadjuk a tojásos keveréket.
3. Egy serpenyőben közepes hőfokon felmelegítjük a vajat, a fokhagymát, és a tojásos spagettit a serpenyőbe rakjuk. 4 percig pirítjuk.
4. A tojáslepényt a serpenyőből óvatosan egy tányérra csúsztatjuk, majd egy másik tányér segítségével megfordítva visszacsúsztatjuk a serpenyőbe és a másik oldalát további 4 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálalóedényre téve forrón kínáljuk.