Cukkinis, gombás omlett
Elkészítési idő:
25 perc
Munkaidő: 15 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
átlagos ár



Adag: 2-4 főre
Elkészítés:
1. A fokhagymát és a gombát a vaj felén egy serpenyőben a közepesnél kissé magasabb hőfokon 2 percig pirítjuk.
2. Hozzáadjuk a cukkinit és a hagymát, 5 percig pároljuk. Szűrőkanállal kivesszük, tányérra rakjuk, melegen tartjuk.
3. A tojásokat, a vizet és a parmezánt összekeverjük. A visszamaradt zsiradékot és a maradék vajat közepes tűzön felmelegítjük, a sajtos tojást 5 perc alatt majdnem készre sütjük.
4. A párolt zöldségeket az omlett felére kanalazzuk, a másik felét ráborítjuk és még 2 percig sütjük. Forrón tálaljuk.