Szalámis almasaláta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szalámis almasaláta
Adag: 2-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db kimagozott, kockára vágott zöldalma
15 dkg kockára vágott szalámi
1 fej karikára vágott hagyma
1 nagyobb lecsepegtetett ecetes uborka
½ teáskanál kristálycukor
1 evőkanál almaecet
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy kis tálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a cukrot, sót és borsot.

2. A szalámit, az almát, a kockára vágott ecetes uborkát salátástálra elrendezzük.

3. A dresszinggel meglocsoljuk, s hagymakarikákkal díszítjük. Tálalás előtt 10 percre hűtőszekrénybe rakjuk.

Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Szalámis almasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1419 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Szalámis almasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
facebook