Fésűskagyló rukkolával

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető drága
Fésűskagyló rukkolával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 és fél dkg durvára vágott rukkola
4 db konyhakész fésűskagyló
8 nagyobb konyhakész rák
8 szem negyedelt koktélparadicsom
1 gerezd fokhagyma
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A rákot forró, sós vízben 2 percig blansírozzuk. Lecsöpögtetjük, s hagyjuk kihűlni.

2. A fésűskagylókat egy serpenyőben 2 evőkanál olajon az összenyomott, de egyben hagyott fokhagymával 2-3 percig pirítjuk. Hagyjuk kihűlni.

3. A rukkolát salátástálra rendezzük, a rákot, a fésűskagylót és a paradicsomot rárakjuk. A maradék olajjal meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk. Azonnal tálaljuk.

Fésűskagyló rukkolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1248 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Fésűskagyló rukkolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
cikkek