Kalábriai sült bárány

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kalábriai sült bárány
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg szeletelt bárányborda
4 és fél dkg kapribogyó
4 db apróra vágott szardellafilé
7 és fél dkg liszt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A sütéshez:
2 és fél dl olívaolaj

Elkészítés:

1. Egy serpenyőben közepes tűzön az olajat felmelegítjük.

2. A bárányszeleteket lisztbe forgatjuk, 5-10 perc alatt mindkét oldalán megsütjük. Sózzuk, borsozzuk. A felesleges olajat papírtörlőn leitatjuk.

3. Tálalóedényre rakjuk, kapribogyóval és szardellafilével megszórjuk. Forrón tálaljuk.

Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Kalábriai sült bárány
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1560 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Kalábriai sült bárány
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
tippek, fortélyok