Rántott bárányborda mentával

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Rántott bárányborda mentával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál finomra vágva menta
12 szelet bárányborda
2 db felvert tojás
1 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
1 evőkanál finomra vágva petrezselyemzöld
12 és fél dkg zsemlemorzsa
ízlés szerint
A sütéshez:
2 és fél dl olívaolaj

Elkészítés:

1. Egy tálban összekeverjük a tojást, a sajtot, a petrezselymet és a mentát. Sózzuk.

2. A hússzeleteket beleforgatjuk, majd a zsemlemorzsában is megforgatjuk.

3. Egy serpenyőben közepes tűzön az olajat felmelegítjük, a szeleteket 5-10 perc alatt mindkét oldalán megsütjük. A felesleges olajat papírtörlőn leitatjuk. Forrón tálaljuk.

Rántott bárányborda mentával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1152 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Rántott bárányborda mentával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
pinterest