Kolbászos báránykebab

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kolbászos báránykebab
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg kicsontozott, kockára vágott báránylapocka
50 dkg darabolt olasz sertéskolbász
ízlés szerint
A tálaláshoz:
ízlés szerint zöldsaláta

Elkészítés:

1. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük (gáztűzhelynél 6-os fokozat). A 3-4 cm-es darabokra vágott kolbászt fogpiszkálóval megszurkáljuk, hogy a felesleges zsír kicsöpögjön.

2. A kockára vágott húst, kolbászt váltakozva fémnyársra húzzuk. Sózzuk.

3. Időnként megforgatva, 20 percig sütjük a sütőben. Saját levével locsolgatjuk. A zöldsaláta-keverékre helyezve forrón tálaljuk.

Kolbászos báránykebab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1394 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Kolbászos báránykebab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
most van szezonja