Morzsás nyelvhal

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Morzsás nyelvhal
Adag: 7 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
14 szelet konyhakész nyelvhalfilé
21 dkg zsemlemorzsa
87 és fél dkg negyedelt koktélparadicsom
3 és fél db felvert tojás
14 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál finomra vágva oregánó
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A zsemlemorzsát és az oregánót összekeverjük, és megsózzuk.

2. Az olajat közepes hőfokra melegítjük. A halat tojásba, majd az oregánós zsemlemorzsába forgatjuk, és az olajban oldalanként 3-4 perc alatt megsütjük.

3. Papírtörlőn lecsöpögtetjük, majd tálra rakjuk. Koktélparadicsommal díszítve, forrón tálaljuk.

Elegáns és száraz, lendületes savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Morzsás nyelvhal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2441 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Morzsás nyelvhal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
bevásárlólista