Cápa zsályás vajban

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető drága
Cápa zsályás vajban
Eljárások: sütés
Adag: 3-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 ág friss zsálya
50 dkg filézett, konyhakész cápahús
10 dkg vaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A vajat közepes hőfokon felolvasztjuk, belerakjuk a zsályát és a cápafilét.

2. Oldalanként 4-5 percig sütjük.

3. A megsült halfilét tálra rakjuk, s azzal a zsályás vajjal, amelyben sütöttük, meglocsoljuk. Forrón tálaljuk.

Ha valakinek nem lenne elég sós a tengeri hal, ízlés szerint sózhatja is.

Cápa zsályás vajban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1474 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Cápa zsályás vajban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
facebook