Marhahúsrolád mortadellával

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Marhahúsrolád mortadellával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 szelet fontina sajt
8 szelet mortadella
8 szelet 10 dkg-os marhasteak
2 evőkanál vaj
8 szelet baconszalonna
vagy
8 szelet pancetta
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A steakekre 1-1 szelet mortadellát és sajtot teszünk. Feltekerjük, majd beborítjuk a pancettával vagy baconnal. Fogpiszkálóval rögzítjük.

2. A vajat egy serpenyőben közepes tűzön felmelegítjük.

3. A húsroládokat gyakori forgatás mellett, 8-10 perc alatt megsütjük. Sózzuk. Forrón tálaljuk.

Marhahúsrolád mortadellával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1045 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Marhahúsrolád mortadellával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
google+