Marhahús sült hagymával



Elkészítés:
1. A marhahúst tálba rakjuk, 2 evőkanál szójaszósszal meglocsoljuk, és 10 percig pihentetjük. A felvert tojásfehérjét és a lisztet összekeverjük, a húsra öntjük. Összedolgozzuk, hogy a hús minden oldalát érje a massza.
2. Egy másik tálban összekeverjük a maradék szójaszószt a cukorral és a sherryvel. Az olaj felét wokban felhevítjük, és a húst 3 perc alatt megsütjük. A húst szűrőkanállal kivesszük, félrerakjuk, melegen tartjuk.
3. A maradék olajat a wokba öntjük, a hagymát 3-4 perc alatt megpároljuk. A wokba visszarakjuk a húst, és még 1 percig sütjük. A hagymás húsra ráöntjük a sherrys szószt, és még 1 percig ezzel sütjük. Forrón tálaljuk.