Citromos, fokhagymás rák

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető drága
Citromos, fokhagymás rák
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg konyhakész garnélarák
2 gerezd finomra vágva fokhagyma
1 db citrom leve
2 evőkanál finomra vágva petrezselyemzöld
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A rákot sós, forró vízben 5 perc alatt rózsa- színűre és puhára főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni.

2. Hozzákeverjük a fokhagymát, a petrezselymet, az olajat és a citromlevet. Sózzuk, borsozzuk és azonnal tálaljuk.

Citromos, fokhagymás rák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2095 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Citromos, fokhagymás rák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
van itthon