Paradicsomos, olívás lepényhal

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsomos, olívás lepényhal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg kimagozott fekete olívabogyó
50 dkg félbevágott koktélparadicsom
3 gerezd finomra vágva fokhagyma
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál finomra vágva koriander
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az olajon, közepes hőfokon 2-3 percig pároljuk a koktélparadicsomot, a fokhagymát és az olívabogyókat.

2. Hozzáadjuk a halfilét, és sózzuk, borsozzuk. Letakarjuk, és 5 percig főzzük.

3. Ha kész, finomra vágott korianderrel megszórva, azonnal, forrón tálaljuk.

Paradicsomos, olívás lepényhal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1096 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Paradicsomos, olívás lepényhal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
szólj hozzá, értékelj