Zöldborsós tonhal

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldborsós tonhal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 szelet konyhakész tonhal
6 evőkanál víz
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 nagyobb fej vékonyra szeletelt hagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:

Elkészítés:

1. Az olajon, közepes hőfokon, megpároljuk a hagymát.

2. Hozzáadjuk a paradicsomot és a zöldborsót, majd ráöntjük a vizet és sózzuk, borsozzuk.

3. A szószt 10 perc alatt kissé besűrítjük.

4. A hal steaket oldalanként 5-5 perc alatt puhára főzzük. Petrezselyemmel díszítjük. Forrón tálaljuk.

Aromatikus, száraz, vegetális ízzel rendelkező, nem fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Zöldborsós tonhal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1782 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Zöldborsós tonhal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
ételfotó