Szójás, zsályás rizs

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szójás, zsályás rizs
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 evőkanál sötét szójaszósz
30 dkg előfőzött barna rizs
12 db finomra vágva zsályalevél
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
2 gerezd finomra vágva fokhagyma
ízlés szerint
igény szerint forrásban lévő víz
A tálaláshoz:
néhány zsályalevél

Elkészítés:

1. A rizst sós, forró vízben 15 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük.

2. Az olajon, közepes tűzön, a hagymát és a zsályaleveleket megfonnyasztjuk, és hozzáadjuk a szójaszószt.

3. A dresszinget a főtt barnarizshez keverjük. Zsályalevelekkel díszítve azonnal tálaljuk.

Szójás, zsályás rizs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1876 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Szójás, zsályás rizs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
könyvek