Paradicsomos, spárgás ravioli

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Paradicsomos, spárgás ravioli
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 nagyobb kemény, érett paradicsom
25 dkg spárga
50 dkg ravioli
6 dkg félkemény, forgácsolt sajt
4 evőkanál vaj
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A spárgafejeket sós, forró vízben 3 perc alatt puhára főzzük. A főtt spárgát szűrőkanállal kiszedjük és félrerakjuk. A paradicsomot meghámozzuk. Figyeljünk arra, hogy a héjon maradjon némi paradicsomhús. (A hámozott paradicsomot tegyük félre, más étel elkészítésénél még felhasználhatjuk.)

2. A közepes tűzön felmelegített olajon a paradicsomhéjakat 2 perc alatt ropogósra sütjük, és papírtörlőn leszárítjuk. A főtt spárgát a felolvasztott vajon 5 percig pirítjuk, majd borsozzuk.

3. A készen vett, zöldséggel töltött raviolit a spárga főzővizében megfőzzük, leszűrjük, és a spárgára borítjuk. Óvatosan összekeverjük. Sajtforgácsokkal és sült paradicsomhéjjal megszórva azonnal tálaljuk.

Paradicsomos, spárgás ravioli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1366 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Paradicsomos, spárgás ravioli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
van itthon