Füstölt lazacos omlett

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Füstölt lazacos omlett
Adag: 2-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db tojás
9 dkg szeletelt füstölt lazac
4 evőkanál tejszín
1 evőkanál vaj
9 dkg vékonyra szeletelt füstölt sajt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tojásokat a tejszínnel egy tálban felverjük. Sózzuk, borsozzuk.

2. Egy serpenyőben a vajat közepes tűzön felmelegítjük, beleöntjük a tejszínes tojást, s 4-5 perc alatt majdnem készre sütjük.

3. A tojáslepény felére váltakozva elrendezzük a sajt- és a lazacszeleteket, a lepény másik felét visszahajtjuk, és még 2-3 percig sütjük. Forrón tálaljuk.

Füstölt lazacos omlett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2071 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Füstölt lazacos omlett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
hírlevél