Penne paradicsommal és rákkal

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető drága
Penne paradicsommal és rákkal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg félbevágott koktélparadicsom
50 dkg penne
40 dkg konyhakész rák
4 nagyobb hámozott, összevágott paradicsom
4 gerezd fokhagyma
4 szál finomra vágva újhagyma
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Sós, forró vízben a tésztát haraphatóra (al dente) főzzük, majd leszűrjük.

2. Az összenyomott, de egyben hagyott fokhagymát, a hagymát és a bazsalikomot az olajon megdinszteljük, és botmixerrel pépesítjük.

3. Megsózzuk, és hozzáadjuk a konyhakész rákokat meg a főtt tésztát. Összerázzuk, és belekeverjük a paradicsomokat. Azonnal tálaljuk.

Penne paradicsommal és rákkal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2345 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Penne paradicsommal és rákkal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
szótár