Csőtészta hallal és vodkával
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Az olaj felét közepes tűzön felmelegítjük, és belekeverjük a paradicsomot. Sózzuk, borsózzuk és hozzáadjuk a bazsalikomleveleket meg a petrezselymet, és összefőzzük.
2. A maradék olajon a hagymát megpároljuk, rárakjuk a halat, és 2 percig együtt pároljuk, majd ráöntjük a vodkát. További 2 perc alatt az alkoholt elpárologtatjuk. Ha kell, sózzuk, borsozzuk.
3. Közben sós, forró vízben a tésztát haraphatóra főzzük és leszűrjük. A főtt tésztát a paradicsomos masszára kanalazzuk, és hozzáadjuk a halas keveréket. Parmezánnal megszórva azonnal tálaljuk.