Hagymás, borsós, sajtos makaróni

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hagymás, borsós, sajtos makaróni
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 fej finomra vágva fehér hagyma
50 dkg makaróni
2 evőkanál vaj
6 evőkanál tejszín
8 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A vajat közepes tűzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a hagymát, és 5 perc alatt megpároljuk.

2. Belekeverjük a zöldborsót, és alacsony hőfokon 5 percig főzzük, majd sózzuk, borsozzuk.

3. Közben sós, forró vízben a tésztát haraphatóra főzzük, és leszűrjük.

4. A tésztát a zöldborsós masszára kanalazzuk, belekeverjük a tejszínt és a reszelt sajtot, s azonnal tálaljuk.

Hagymás, borsós, sajtos makaróni
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1744 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Hagymás, borsós, sajtos makaróni
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
recept beküldése