Sült tintahal

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető drága
Sült tintahal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
80 dkg tisztított, szeletelt tintahal
1 db kissé felvert tojás
2 evőkanál liszt
ízlés szerint
A sütéshez:
1 és ¼ dl olaj
A tálaláshoz:
1 db karikára vágott citrom

Elkészítés:

1. A tintahalszeleteket tojásba, majd lisztbe forgatjuk.

2. A párizsias bundájú kalamárit a forró olajban 5 perc alatt megsütjük, és papírtörlőn lecsöpögtetjük.

3. Tálalóedényre helyezzük, megsózzuk, és forrón tálaljuk.

Friss és gyümölcsös, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Sült tintahal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1373 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Sült tintahal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
facebook