Sajtos, zöldfűszeres kosárka

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtos, zöldfűszeres kosárka
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál finomra vágva snidling
2 evőkanál finomra vágva zöldpetrezselyem
15 dkg lágy krémsajt
½ teáskanál pirospaprika
1 csipet
2 evőkanál tejszín
2 gerezd finomra vágva fokhagyma

Elkészítés:

1. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük (gáztűzhelynél 6-os fokozat). A tésztakosárkákat 10 percig sütőlemezen sütjük, majd hagyjuk kihűlni.

2. A krémsajtot, a fokhagymát, a petrezselymet, a snidlinget, a tejszínt, a sót és egy csipetnyi pirospaprikát összekeverjük.

3. A masszát a kosárkákba töltjük. Megszórjuk a maradék pirospaprikával, és azonnal tálaljuk.

Sajtos, zöldfűszeres kosárka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1834 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Sajtos, zöldfűszeres kosárka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
szótár