Gazpacho
Elkészítési idő:
15 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
ízlés szerint só
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
A díszítéshez:
néhány szelet piros húsú kaliforniai paprika
néhány szelet uborka
A tálaláshoz:
ízlés szerint friss koriander
Elkészítés:
1. A paradicsomot, a kaliforniai paprikát, az újhagymát, a zsemlemorzsát, a fokhagymát, az uborkát és a mandulát mixerben pépesítjük.
2. Hozzáadjuk az olívaolajat és a borecetet. Ha túl sűrű, kevés vízzel hígítjuk. Pár másodpercig tovább mixeljük, majd sózzuk, borsozzuk.
3. Adagonként tányérba rakjuk, és néhány szelet kaliforniai paprikával, uborkával, friss korianderrel, esetleg jégkockával díszíthetjük. Hidegen, azonnal tálaljuk.