Sajtos, babos falatok

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtos, babos falatok
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg konzerv vörösbab
2 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
1 szem finomra vágva mogyoróhagyma
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
2 evőkanál víz
1 evőkanál tehéntúró
2 evőkanál finomra vágva petrezselyemzöld
7 és fél dkg durvára tört mandula
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a vizet, és 2-3 percig főzzük, majd a lecsöpögtetett babbal együtt mixeljük.

2. Tálba rakjuk, hozzáadjuk a parmezánt, a túrót és a petrezselymet.

3. Sózzuk, borsozzuk és a masszából 18 golyócskát formálunk, a tört mandulába hempergetjük és azonnal tálaljuk.

Sajtos, babos falatok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1303 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Sajtos, babos falatok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
lexikon