Spenótos, sajtos gombóckák

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spenótos, sajtos gombóckák
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg friss, finomra vágva spenót
12 és fél dkg tehéntúró
vagy
12 és fél dkg ricotta sajt
1 csipet frissen reszelt szerecsendió
kevés víz
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A spenótot 3-4 perc alatt, kevés vízben megfonnyasztjuk. Lecsöpögtetjük, a maradék vizet kinyomkodjuk belőle, és finomra vágjuk.

2. Hozzáadjuk a ricottát és a szerecsendiót, megsózzuk és borsozzuk.

3. A masszából diónyi gombóckákat formálunk. Tálalóedényen azonnal kínáljuk.

A túrót alaposan le kell csöpögtetni.
Spenótos, sajtos gombóckák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1847 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Spenótos, sajtos gombóckák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
könyvek