Sajtos kebab

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtos kebab
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg héja nélkül, kockára vágott kenyér
9 dkg kemény, frissen reszelt sajt
vagy
9 dkg frissen reszelt parmezán sajt
2 dl tej
1 gerezd finomra vágva fokhagyma
2 evőkanál friss, finomra vágva kakukkfű
1 db tojás
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kenyérkockákat beáztatjuk a tejbe, és időnként megkeverjük. A tejből kivesszük és kinyomkodjuk.

2. A kenyérmasszába keverjük a sajtot, a fokhagymát, a tojást és a kakukkfüvet. Alaposan összedolgozzuk és lapos lepényeket vagy hurkákat formálunk belőle. Vízbe áztatott hurkapálcikát szúrunk a lepényekbe.

3. Grillsütőben, közepes hőfokon mindkét oldalát 5 perc alatt megsütjük, és azonnal tálaljuk.

Sajtos kebab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1729 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Sajtos kebab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
google+