Sajtos, lazacos ínyencség

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtos, lazacos ínyencség
Eszközök: borsdaráló, kés, keverőtál
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 db zsemle
18 dkg lágy kecskesajt
4 evőkanál krémsajt
25 dkg csíkokra vágott füstölt lazac
1 evőkanál finomra vágva zöldpetrezselyem
2 evőkanál összevágott snidling
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A bucikat félbevágjuk, a belsejüket kikaparjuk.

2. A kecskesajtot és a krémsajtot összekeverjük, hozzáadjuk a petrezselymet, a snidlinget, az olajat, és sózzuk, borsozzuk.

3. A keverékkel és a csíkokra vágott lazaccal megtöltjük a bucikat. Azonnal tálaljuk.

Sajtos, lazacos ínyencség
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1591 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Sajtos, lazacos ínyencség
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
vegetáriánus ételek