Szendvicsvariációk



Elkészítés:
1. A grillsütőt előmelegítjük. A pecorino sajtot 3 evőkanál vajjal kikeverjük. A gorgonzola sajthoz adunk 6 evőkanál mézet, villával alaposan szétnyomkodjuk és kikeverjük.
2. A durvára vágott diót 3 evőkanál mézzel és a mustárral összekeverjük. Az olívabogyót 1 evőkanál mézzel és a citromlével vegyítjük. A kenyereket a grillben aranyszínűre pirítjuk, és 16 szelet kenyérre rákenjük a maradék mézet, ebből 8 szeletet a pecorinós krémmel ízesítünk, ezeket 1 szelet körtével és 1 dióval díszítjük.
3. A megmaradt 8 szelet mézes kenyérre kenjük a maradék vajat, beborítjuk a 8 szelet sonkával. Újabb 8 szelet kenyérre olívás krémet kenünk, ezt citromhéjjal díszítjük. A gorgonzolás krémet ugyancsak 8 szelet kenyérre kenjük, és a finomra vágott zellerszárral díszítjük. A maradék 8 szelet kenyeret pedig a mustáros krémmel kenjük meg. Így már élvezhetjük az ötféle szendvicsvariációt.