Zelleres, krémsajtos kosárka

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zelleres, krémsajtos kosárka
Eszközök: borsdaráló, kés, keverőtál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 és fél dkg krémsajt
6 dkg kimagozott fekete olívabogyó
1 teáskanál paprika
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A rokfortot és a krémsajtot fél teáskanál paprikával alaposan összekeverjük. A krémes masszát sózzuk és borsozzuk.

2. A zellerszárakat megtisztítjuk és éles késsel kb. 8 cm-es darabokra szeleteljük, és kettévágjuk.

3. A krémes masszát kanállal a zeller mélyedéseibe púpozzuk. Olívabogyóval díszítjük és megszórjuk a maradék pirospaprikával. Azonnal tálaljuk.

Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Zelleres, krémsajtos kosárka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1462 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Zelleres, krémsajtos kosárka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
cikkek