Kagyló mogyoróhagymával

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető drága
Kagyló mogyoróhagymával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 db héjas kagyló
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
A tálaláshoz:
ízlés szerint petrezselyemzöld

Elkészítés:

1. A nyitott kagyló héját folyó hideg vízzel alaposan lemossuk. Papírtörlővel megszárítjuk.

2. A hagymát közepes tűzön felmelegített olajba rakjuk, és 3 percig sütjük, amíg fehéredni kezd. Sózzuk, borsozzuk.

3. Hozzáadjuk a kagylót, és további 3 percig sütjük, míg a kagylóhús szép fehér lesz. Ha kész, tálra rakjuk, petrezselyemmel díszítjük, és tálaljuk.

Elegáns és száraz, lendületes savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Könnyű, száraz, fehér habzóbor illik hozzá.
Kagyló mogyoróhagymával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1330 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Kagyló mogyoróhagymával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
pinterest