Kantalup dinnye marsalával

Melone cantalupo al marsala

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kantalup dinnye marsalával
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db félbevágott, kimagozott kantalupdinnye
ízlés szerint száraz marsala bor

Elkészítés:

1. A dinnyét (vastag, bibircses héjú fajta) megmossuk, középen kettévágjuk, a magokat és a felesleges levet eltávolítjuk. A fél dinnyéket stabilan, akár jég közé, megfelelő tálakra helyezzük.

2. A gyümölcs húsából golyókat szúrunk ki, és ezeket visszatesszük a fél dinnyékbe.

3. Átitatjuk jó minőségű száraz marsala borral, és tálalásig hűtőszekrényben hűtjük. Előételként vagy desszertként kínáljuk.

Kantalup dinnye marsalával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1376 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Kantalup dinnye marsalával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
pinterest