Fagylaltkrém

Gelato

| Fagylaltkrém alaprecept receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Fagylaltkrém
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dl tejszín
vagy
5 dl tej

Elkészítés:

1. A tojássárgáját habosra verjük a cukorral.

2. Egy edényben, kis lángon, óvatosan kevergetve felmelegítjük. Fokozatosan hozzáadjuk a tejet, közben szünet nélkül keverjük.

3. A masszát hagyjuk teljesen kihűlni, néha megkeverjük. A krémet fagylaltgépbe vagy a mélyhűtőbe tesszük, amíg megkeményedik.

Fagylaltkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1815 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Fagylaltkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
lexikon