Búzaszemek mustszirupban

Grano al mostocotto

| Gyümölcsös búza szirupban receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Búzaszemek mustszirupban
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg érett gránátalmamag
30 dkg búza
igény szerint mustszirup
5 dkg összevagdalt mogyoró
10 dkg kockára vágott kandírozott gyümölcs
1 kávéskanál őrölt fahéj
1 kávéskanál őrölt szegfűszeg
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A búzaszemeket három napig vízben duzzasztjuk, közben a vizet naponta cseréljük.

2. Ezután a búzát bő, enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.

3. A búzát tálba tesszük, hozzáadjuk és az összes többi hozzávalóval összekeverjük. A mustsziruppal kínáljuk.

Búzaszemek mustszirupban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1361 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Búzaszemek mustszirupban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
ételfotó