Töltött szárított füge

Fichi secchi ripieni

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Töltött szárított füge
Adag: 3 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 és fél dkg mogyoró
4 és fél dkg mandula
másfél db citrom reszelt héja
pár csepp méz

Elkészítés:

1. A mogyoró vékony héját kissé megpirítva ledörzsöljük, a manduláét forró vízbe mártva lehúzzuk. A magokat apróra összevágjuk.

2. Összekeverjük a mogyorót, a mandulát és a citromhéjat.

3. A fügéket középen felnyitjuk, a keverékkel megtöltjük, kizsírozott sütőlapra helyezzük, megcsepegtetjük mézzel, és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.

Töltött szárított füge
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1689 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Töltött szárított füge
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
facebook