Pittatészta

Pitta

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pittatészta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
3 dkg friss élesztő
kevés langyos víz
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az élesztőt feloldjuk kevés langyos vízben. Munkafelületre szitáljuk a lisztet, hozzáadjuk az élesztőt, az olívaolajat, csipetnyi sót és annyi vizet, hogy rugalmas tésztát tudjunk gyúrni. Cipót formálunk belőle, szobahőmérsékleten kb. egy órán át kelesztjük, amíg a tészta térfogata megduplázódik.

2. A tésztát olajjal kikent tálba tesszük, és másodszor is kelni hagyjuk.

Pittatészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 905 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Pittatészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
vegetáriánus ételek