Ecetben eltett bárányhús

Agnello sott'aceto

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ecetben eltett bárányhús
Eszközök: fazék, keverőtál, séfkés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg konyhakész, darabolt bárányhús
5 dl víz
1 kisebb szárított peperoni
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A húst megmossuk, leszárítjuk, feldaraboljuk. A víz és az ecet elegyében puhára főzzük.

2. Ezután a húst jól zárható üvegtálba tesszük, és annyi forró főzőlevet öntünk rá, hogy teljesen ellepje.

3. Sóval és a szétmorzsolt erős paprikával, a peperoncinóval fűszerezzük. A tálat lefedjük.

Ezzel a módszerrel a bárányhús kb. egy hétig eltartható.
Ecetben eltett bárányhús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 647 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Ecetben eltett bárányhús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
twitter