Burgonyás báránysült

Abbacchio al forno con patate

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Burgonyás báránysült
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
70 dkg burgonya
200 dkg báránylapocka
vagy
200 dkg báránycomb
1 gerezd fokhagyma
2 ág rozmaring
2 dkg vaj
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A húst folyó víz alatt leöblítjük, szárazra töröljük.

2. A megtisztított, hosszában félbevágott fokhagymával meg a rozmaringgal megtűzdeljük, megkenegetjük a vajjal, és a megtisztított felkockázott burgonyával együtt serpenyőbe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal.

3. 180 °C-ra előmelegített sütőben a pecsenyelével locsolgatva kb. 45 percig sütjük.

Burgonyás báránysült
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1582 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Burgonyás báránysült
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
recepttár