Fenyőmagos keksz

Pinoccate

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Fenyőmagos keksz
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 db ostyalap
40 dkg fenyőmag
1 db citrom reszelt héja
10 dkg reszelt csokoládé

Elkészítés:

1. A cukrot két-három csészényi felforrósított vízben lassan felhevítjük. Amikor elolvadt, beletesszük a fenyőmagot, a reszelt citromhéjat és a csokoládét, jól összekeverjük.

2. A masszából, kanállal, minden ostyalapra kis halmot teszünk, és hagyjuk kihűlni.

3. A masszát nedves márványlapra is lehet tenni, ott egy kés lapjával simára egyengetni, még melegen kis darabokra vágni, majd mint a karamellbonbonokat, színes papírba csomagolva kínálni.

Fenyőmagos keksz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1205 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Fenyőmagos keksz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
tippek, fortélyok