Színes saláta

Condijun

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Színes saláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db húsos, apróra vágott paradicsom
2 db tisztított, apróra vágott sárga húsú paprika
1 db tisztított, apróra vágott salátauborka
2 szál tisztított, apróra vágott újhagyma
1 maréknyi sós lében eltett fekete olajbogyó
2 db konyhakész szardella
1 db keményre főzött tojás
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint
igény szerint olívaolaj
néhány bazsalikomlevél
ízlés szerint ecet

Elkészítés:

1. Egy salátástál belsejét bedörzsöljük a megtisztított fokhagymával. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk.

2. A paradicsomot és a paprikát kimagozzuk, apróra vágjuk. Az uborkát és a hagymát is felaprítjuk. Az egészet a tálba tesszük.

3. Hozzáadjuk az olívaolajat, a megtisztított, megmosott, leszárított szardellát és a bazsalikomleveleket.

4. Olajjal, ecettel, sóval ízesítjük. Beletesszük a feldarabolt kemény tojást is. Mindent jól összekeverünk, és tálalás előtt 10 percig állni hagyjuk.

Színes saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1879 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Színes saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
van itthon