Vörösbor tojással

Rosumada

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vörösbor tojással
Eszközök: habverő, keverőtál
Eljárások: kikeverés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 pohár vörösbor

Elkészítés:

1. Egy tálban a tojássárgáját a cukorral addig keverjük, míg majdnem fehér, laza masszát kapunk.

2. Miközben a habverővel állandóan verjük, fokozatosan hozzáadjuk a vörösbort is.

3. A keveréket rusztikus poharakba öntjük, és így kínáljuk.

Ezt a jellegzetes milánói italt délelőtt vagy késő délután isszák. Nyáron a vörösbort gyakran helyettesítik jéghideg vízzel vagy nagyon hideg tejjel.
Az italt eredetileg Barbera vagy Barbaresco vörösborral készítik.
Vörösbor tojással
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1222 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Vörösbor tojással
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
lexikon