Mascarponekrém

Crema di mascarpone

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mascarponekrém
Eljárások: habverés, hűtés, kikeverés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 pohár rum
20 dkg mascarpone
3 db szétválasztott tojás
A tálaláshoz:
igény szerint omlós tészta

Elkészítés:

1. A tojássárgáját és fehérjét szétválasztjuk. A sárgáját egy tálban összekeverjük a cukorral.

2. Hozzáadjuk a mascarponét, habverővel erőteljesen összekeverjük. A rummal ízesítjük.

3. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a mascarponéhoz adjuk.

4. A krémet desszertkelyhekbe elosztjuk, néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük.

Omlós linzertésztából készült aprósüteménnyel kínáljuk.

Mascarponekrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1985 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Mascarponekrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
cikkek