Polenta tökpürével

Polenta con la zucca

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 60 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Polenta tökpürével
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
60 dkg hámozott tök
25 dkg kukoricadara
ízlés szerint
A tálaláshoz:
igény szerint meleg tej

Elkészítés:

1. A tököt meghámozzuk, és bő, sós vízben puhára főzzük.

2. Leszűrjük, a levet félretesszük, és a tökhúst pürésítjük.

3. A forró főzőlébe kukoricadarával visszatesszük, és kb. 50 percig főzzük.

4. A kész masszát hagyjuk kihűlni, feldaraboljuk, és meleg tejjel tálaljuk.

Polenta tökpürével
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1960 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Polenta tökpürével
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
facebook