Lisztleves

Zuppa di farina tostata

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető olcsó
Lisztleves
Eljárások: felengedés, főzés, rántás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dl tej
30 dkg búzaliszt
10 dkg vaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A vajat mélyebb serpenyőben felhevítjük, óvatosan kevergetve beleszórjuk a lisztet, lassan pirítjuk, amíg kissé megbarnul.

2. Fokozatosan hozzáöntünk egy liter vizet és a felforrósított tejet, sóval ízesítjük.

3. A levest kb. 20 percig főzzük, amíg krémszerűen sűrű lesz. Forrón tálaljuk.

Lisztleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2656 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Lisztleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
ételfotó