Kuszkuszos paradicsom zöldségekkel

Elkészítési idő: 105 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kuszkuszos paradicsom zöldségekkel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg előfőzött kuszkusz
8 db paradicsom
2 db cukkini
1 db padlizsán
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
12 és fél dkg feta sajt
1 evőkanál fehérborecet
2 evőkanál finomra vágott snidling
2 evőkanál finomra vágott menta
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A használati utasításnak megfelelően elkészítjük a kuszkuszt.

2. A cukkinit és a padlizsánt hosszában vékony szeletekre vágjuk. Grillsütőben 10 perc alatt megsütjük.

3. A sült zöldségeket felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk. Meghintjük az olajjal és a borecettel.

4. A kuszkuszt a zöldségekkel, a fetával, a mentával, a snidlinggel óvatosan átforgatjuk. 60 percre hűtőbe rakjuk.

5. Valamennyi paradicsom kalapját levágjuk, a húsát kivájjuk. Sózzuk, borsozzuk. Fejjel lefelé 30 perc alatt kicsorgatjuk a levét. A paradicsomokba töltjük a kuszkuszos keveréket. Tálaljuk.

Kuszkuszos paradicsom zöldségekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2029 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Kuszkuszos paradicsom zöldségekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
pinterest