Ricottás tészta borsmentával

Elkészítési idő: 85 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ricottás tészta borsmentával
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 dkg darabolt borsmenta
50 dkg orsótészta
37 és fél dkg ricotta
6 dkg reszelt ricotta sajt
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
3 gerezd finomra vágott fokhagyma
6 db kimagozott, kockára vágott paradicsom

Elkészítés:

1. Bő, sós, forró vízben al dente főzzük a tésztát. Leszűrjük, folyó hideg vízzel leöblítjük. Egy tiszta konyharuhán megszárítjuk.

2. A tésztát tálalóedényben összekeverjük a fokhagymával, a paradicsommal, az olajbogyóval, a borsmentával, az olívaolajjal, a ricottával.

3. A pelyhesre reszelt sajttal megszórjuk, 60 percre hűtőszekrénybe rakjuk.

Ricottás tészta borsmentával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1397 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Ricottás tészta borsmentával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
twitter