Paradicsomos, zöldfűszeres nyúl

Coniglio all'ischitana

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Paradicsomos, zöldfűszeres nyúl
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor apróra vágott zöldfűszer
50 dkg apró paradicsom
1 db konyhakész nyúl
másfél dl száraz fehérbor
2 gerezd fokhagyma
½ dl olívaolaj
1 db peperoni
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
ízlés szerint ecet

Elkészítés:

1. A nyulat kis darabokra szétbontjuk, megmossuk, ecettel leöntjük, majd leszárogatjuk.

2. Nagy serpenyőben felhevítjük az olajat, enyhén megpirítjuk benne a megtisztított fokhagymagerezdeket, majd kivesszük.

3. A hús minden oldalát az olajban, nagy lángon barnára pirítjuk.

4. Hozzáadjuk a fehérbort, a paradicsomot, és a fűszereket (pl. bazsalikom, kakukkfű, majoránna, rozmaring). Kb. 30 percig lassan főzzük. Langyosan tálaljuk.

Paradicsomos, zöldfűszeres nyúl
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1915 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Paradicsomos, zöldfűszeres nyúl
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
van itthon