Főtt tészta nyers paradicsommal

Pasta al pomodoro crudo

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Főtt tészta nyers paradicsommal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg spagetti
vagy
40 dkg rigatoni
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál apróra vágott bazsalikom
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
ízlés szerint oregánó
ízlés szerint őrölt bors
igény szerint extraszűz olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megmosott paradicsomot, a megtisztított-összezúzott fokhagymát és a bazsalikomot egy tálban jól összekeverjük.

2. Bőven adunk hozzá olívaolajat, sózzuk, borsozzuk.

3. A tésztát éppen csak puhára (al dente) főzzük, leszűrjük, és a paradicsomhoz adjuk.

4. Megszórjuk oregánóval és a petrezselyemmel, jól átkeverjük, azonnal tálaljuk.

Főtt tészta nyers paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 831 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Főtt tészta nyers paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
pinterest