Sajtos-borsos metélt

Pasta cacio e pepe

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtos-borsos metélt
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
vagy
40 dkg spagetti
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A spagettit bő, sós vízben éppen csak puhára (al dente) főzzük, leszűrjük, de néhány evőkanál főzőlevet félreteszünk.

2. A tésztát tálba szedjük, megszórjuk jócskán a caciocavallo sajttal és borssal.

3. Annyi forró főzővizet adunk hozzá, hogy a sajt megolvadjon, krémessé váljon. Jól összekeverjük, forrón tálaljuk.

Sajtos-borsos metélt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1826 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Sajtos-borsos metélt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
most van szezonja