Sáfrányos burgonyalepények

Frittatine di patate e zafferano

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sáfrányos burgonyalepények
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
60 dkg burgonya
0 dkg sáfrány
3 db tojás
2 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
igény szerint búzaliszt
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
igény szerint olívaolaj

Elkészítés:

1. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, krumplinyomón áttörjük.

2. A sáfrányt feloldjuk kevés olívaolajban. A burgonyapépet, a tojást, a petrezselymet, sót, borsot és a sáfrányos olajat óvatosan összedolgozzuk. Lágynak és lazának kell lennie.

3. A tésztát kanállal vékonyan kiolajozott serpenyőbe adagoljuk, kicsit ellapítjuk, és mindkét oldalát kis lángon megsütjük.

Sáfrányos burgonyalepények
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1424 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Sáfrányos burgonyalepények
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
lexikon