Sáfrányos mozzarellagolyók

Mozzarelline allo zafferano

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sáfrányos mozzarellagolyók
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 golyó mozzarella sajt
néhány szál sáfrány
4 evőkanál víz
15 dkg búzaliszt
ízlés szerint
ízlés szerint zsemlemorzsa
A sütéshez:
igény szerint olaj

Elkészítés:

1. A sáfrányt feloldjuk négy evőkanál sós vízben. Apránként hozzákeverjük a lisztet és annyi vizet, hogy kissé cseppfolyós tésztát kapjunk.

2. A kis mozzarella sajtgolyókat a tésztába mártjuk, majd a zsemlemorzsában megforgatjuk.

3. Egy mélyebb serpenyőben olajat forrósítunk, és aranysárgára sütjük a mozzarellát. Azonnal, forrón tálaljuk.

Sáfrányos mozzarellagolyók
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 744 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Sáfrányos mozzarellagolyók
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
könyvek